قدرت تصمیم گیری گیمرها بیشتر از مردم عادی است
تحقیقات جدیدی که توسط دانشگاه ایالتی جورجیا انجام شده به این موضوع اشاره میکنند که گیمرها توانایی و مهارت بیشتری در تصمیمگیری دارند و این قسمت از ذهن آنها در مقایسه با افرادی که گیمر نیستند، فعالتر است. محققان که برای تحقیقات خودشان از «تصویرسازی تشدید مغناطیسی کارکردی» یا FMIR استفاده کردهاند، به این نتیجه رسیدند که بازیهای ویدئویی ابزار مناسبی برای تمرین مغز در حوزه تصمیمگیری خواهد بود و به همین دلیل، قدرت تصمیمگیری گیمرها بیشتر و سریعتر است.
بازیهای ویدئویی دلیل اصلی افزایش قدرت تصمیم گیری گیمرها
در این تحقیقات گفته شده گیمرهایی که بیش از سه ساعت در هفته بازی میکنند، از مزیتهایی مانند قدرت تصمیمگیری بالا برخوردار خواهند بود. بازیهای ویدئویی میتوانند نقش ابزاری تأثیرگذار در تمرین مغز داشته باشد؛ بهطور مثال روند تصمیمگیری در بازیها نوعی تمرین و درمان بهحساب میآید.
در این تحقیقات از ۴۷ نفر در سنهای دانشگاهی استفاده شد که ۲۸ نفر آنها گیمر بودند و ۱۹ نفر دیگر گیمر نبودند. این افراد به همراه یک آینه داخل FMIR قرار میگرفتند. این آینه به افراد اجازه میداد نشانگری را ببینند که توسط چندین نقطه در حال حرکت دنبال میشود؛ سپس از افراد درخواست میشود یکی از دکمههایی که در دست چپ و راستشان قرار گرفته را در جهت حرکت نقطهها فشار دهند یا اگر نقطهها در مسیر موردنظر حرکت نمیکنند، دکمه را فشار ندهند.
این تحقیقات نشان داد افرادی که بازیهای ویدئویی تجربه کردهاند، سریعتر تصمیم میگیرند و دقت بیشتری هم در تصمیم خود دارند. حتی در اسکنهای مغزی هم مشخص شده که فعالیت مغزی گیمرها بیشتر از افرادی است که گیمر نیستند. در بخشی از این تحقیقات هم گفته شده که گیمرها از نظر دقت و سرعت هم عملکرد بهتری در مقایسه با افراد غیرگیمر دارند.